Efterlysninger

Randers amt, Vivild sogn: Jeg er kørt lidt fast med Maren Christensdatter. Hun bliver gift i Vivild sogn i 1748 med Anders Engelbretsen.Der burde jo egentlig også være en trolovelse, men parret er ikke blevet trolovet i Vivild. Kan det evt. være forgået i et andet sogn? Da hun dør i 1799, 72 år gammel, hedder hun Maren Baÿs. I family search skulle hun være datter af Christen Jørgensen Kløve fra Lystrup, men det kan jeg ikke rigtigt få til at passe, når man sammenligner efternavnene. Alle hendes data passer fint med den datter Christen Jørgensen Kløve får i 1728, blot ikke efternavnet.

Skanderborg amt, Gangsted sogn: Thomas Jensen og Karen Ibsdatter. Hvor er de født og hvor er de gift? Thomas Jensen dør i 1740 i Gangsted, 70 år gammel og Karen Ibsdatter dør i 1748.

Skanderborg amt, Lundum sogn: Søren Jørgensen og Mette Sørensdatter. Af lægsrulle og folketælling fra 1845 fremgår at Søren Jørgensen skulle være født i Hvilsted sogn, men der kan jeg ikke finde ham. I lægsrullen er faderen angivet som Jørgen Sørensen. Søren Jørgensen dør i 1846, 79 år gammel.
Mette Sørensdatter ved jeg ikke meget om, undtagen at hun er 84 år da hun dør i 1832.

Skanderborg amt, Underup sogn: Jeg søger Frands Pedersens kone. Hun er ikke nævnt overhovedet i Underup kirkebog. Det ser ud til at de er blevet gift i et andet sogn. Jeg ved intet om hende.

Ålborg amt, Sønderholm sogn: Oplysninger søges om Hans Nicolaj Laursen. Han er gift med Johanne Madsdatter og fæster Restrup kro- og brohus.
Han dør i 1791 og af skiftet fremgår det at han er fra København, født ca 1752.

Ålborg amt, Farstrup sogn: Oplysninger om Oluf Nielsen Væver og hans kone Maren Christensdatter modtages gerne.
Oluf er født ca. 1725. Han dør i Barmer 1817, 92 år gammel.
Maren Christensdatter dør i i Staun 1795, 76 år gammel.
Jeg vil gerne vide hvor parret er blevet gift. Deres første barn kommer til verden i 1753.

Ålborg amt, Sønderholm sogn: Anders Jacobsen Dahl og Kirsten Jensdatter. Anders Jacobsen Dahl er angiveligt fra Årestrup sogn, men så ved jeg heller ikke mere. Er der nogen der kan hjælpe mig lidt på vej?
Kirsten Jensdatter ved jeg heller ikke meget om, undtagen hun sikkert er fra Sønderholm.
Anders Dahl og hans kone dør i 1761. Se skiftet.